Kontrola ugovora o privatizaciji

Bez autora
Oct 14 2011

Vlada RS zadužila je Ministarstvo trgovine i turizma da izvrši kontrolu nad ispunjenjem ugovornih obaveza iz Ugovora o prodaji akcija državnog kapitala u Robnoj kući "Boska" Banjaluka i da o tome dostavi informaciju Vladi Srpske. Saopšteno je to iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS poslije sjednice Vlade RS, koja je u srijedu uveče razmatrala informaciju o Robnoj kući "Boska" a.d. Banjaluka. Vlada RS dala je saglasnost na brisanje zabrane prava raspolaganja na akcijama RK "Boska". I pored brojnih pokušaja iz resornog ministarstva juče nismo uspjeli da dobijemo ovu informaciju.

Kontrola ugovora o privatizacijiVlada RS zadužila je Ministarstvo trgovine i turizma da izvrši kontrolu nad ispunjenjem ugovornih obaveza iz Ugovora o prodaji akcija državnog kapitala u Robnoj kući "Boska" Banjaluka i da o tome dostavi informaciju Vladi Srpske.

Saopšteno je to iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS poslije sjednice Vlade RS, koja je u srijedu uveče razmatrala informaciju o Robnoj kući "Boska" a.d. Banjaluka.

- Vlada RS dala je saglasnost na brisanje zabrane prava raspolaganja na akcijama RK "Boska" - navodi se u saopštenju.

I pored brojnih pokušaja iz resornog ministarstva juče nismo uspjeli da dobijemo ovu informaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik